Američka privredna komora organizovala predavanje o content marketingu

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro), u saradnji sa kompanijom Represent Communications Crna Gora, organizovala je danas predavanje za svoje članove na temu content marketinga. Predavanje  je držao dr Borislav Miljanović, osnivač i izvršni direktor Represent System-a, koju čine specijalizovane agencije Represent Communications u Beogradu i Podgorici, RealTime Clipping i poslovni portal i magazin Biz Life. Na predavanju je ocijenjeno da je  komunikacija bitno drugačija danas, a upotrebom content marketing strategije kompanije ostvaruju bolje odnose sa potrošačima i kreiraju svoj imidž.

Članovi Američke privredne komore učili su o najnovijim trendovima u svijetu komunikacija i marketinga, koji se prvenstveno baziraju na upotrebi sadržaja (content-a). Imajući u vidu koliko se medijsko okruženje promijenilo, naročito sa razvojem novih tehnologija, klasična komunikacija više nije tako efikasna. Dr Miljanović ističe da se content marketing  zasniva na dijeljenju iskustva, razmišljanja i osjećanja, koji doprinose stvaranju odnosa između kompanijskog brenda i potrošača. Dobar content mora imati elemente dobre priče, kako bi ostvario postavljene komunikacijske ciljeve. Najvažnija promjena koju je donio content marketing je u tome što je danas komunikacija dostupna svima, a to otvara brojne mogućnosti za razvoj biznisa.

Predavanju je prisustvovalo više od 30 predstavnika kompanija članica Američke privredne komore. Radionice i predavanja sa ekspertima iz zemlje i regiona usmjerene ka edukaciji i unapređenju poslovnih vještina zaposlenih, predstavljaju jedan od mnogih benefita koje Američka privredna komora obezbjeđuje svojim članovima.

Content Marketing

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *