Merkator CG: Obuka za mlade menadžere, mogućnost zaposlenja

Dodajte komentar

Kompanija Mercator-CG je pokrenula jedinstven projekat “Roda menadžer – pravi posao”, u okviru kojeg mladim profesionalcima nudi šansu da nauče sve o sektoru trgovine i svoja znanja primjene u praksi, saopšteno je iz te kompanije.Kako navode, riječ je o jednogodišnjoj obuci tokom koje će izabrani kandidati, kroz rad i stručne radionice, imati priliku da nauče kako uspješno da upravljaju maloprodajnim objektima.

“Na ovaj način želimo da podržimo ambiciozne i sposobne mlade menadžere koji će nakon obuke, imati i mogućnost zaposlenja u našoj kompaniji, u okviru koje posluje jedan od vodećih trgovinskih lanaca u zemlji. Projekat koji smo pokrenuli je inovativan, drugačiji i kreativan, a to očekujemo i od naših budućih kolega,” saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

Tokom projekta “Roda menadžer – pravi posao”, učesnici će imati poseban sistem učenja usklađen sa modernim tehnologijama, a njihov rad će biti nagrađen stimulativnim zaradama.

Pravo da se prijave imaju mladi profesionalci sa diplomom iz ekonomije i menadžmenta, a prijave su otvorene do 15. decembra.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *