Lovćen banka: Štedne knjižice za bebe rođene 25. avgusta

Dodajte komentar
Lovćen banka Podgorica

Povodom godišnjice rada Lovćen banka će večeras uručiti štedne knjižice sa iznosom od po 100 eura roditeljima beba koje su rođene 25. avgusta 2015. u Porodilištu Kliničkog centra Podgorica.

“Društveno-odgovorno poslovanje zauzima značajno mjesto u Kodeksu poslovnog ponašanja Lovćen banke kojem posvećuju pažnju akcionari, uprava i zaposleni u banci. Dosljedni smo u poštovanju zakonske regulative, ljudskih i radnih prava, profesionalnog i fer ponašanja na tržištu, poštovanju konkurencije, visokih standarda zaštite okoline i odgovornom odnosu prema lokalnoj zajednici i društvu”, kazali su iz Lovćen banke.

Ističu da je period od prethodnih godinu dana protekao u dinamičnom razvoju Lovćen banke, širenju mreže filijala (Podgorica, Bar, Kotor, Cetinje, Nikšić, Budva , Herceg Novi) i uvođenju novih proizvoda.

“Pored konkurentnih kreditnih proizvoda za privredu i građane u Lovćen banci su aktivirane i druge usluge, između kojih izdvajamo uslugu e-bankinga za fizička lica i MasterCard platne kartice sa PayPass beskontaktnom platnom tehnologijoim. Posebnu povoljnost predstavlja besplatno podizanje gotovine sa bankomata Lovćen banke, za sve vlasnike MasterCard Debit kartice Lovćen banke”, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *