Lovćen banka obilježila godišnjicu

Dodajte komentar
Lovćen banka - Podgorica

Zaposleni u Lovćen banci AD obilježili su godinu dana od operativnog početka rada organizujući akciju doniranja krvi u Podgorici, a osim toga svim bebama koje su se rodile danas u Porodilištu Kliničkog centra Podgorica, otvoren je tekući račun u banci, te uplaćena sredstva u iznosu od 100 eura po novorođenčetu, saopšteno je iz te banke.

“Period od prethodnih godinu dana je protekao u dinamičnom razvoju, širenju mreže filijala u  Podgorici, Baru, Kotoru, Cetinju, Nikšiću, Budvi i Herceg Novom, kao i uvođenju novih proizvoda”, navodi se u saopštenju Lovćen bake, te dodaje da su, pored konkurentnih kreditnih proizvoda za privredu i građane, u Lovćen banci aktivirane i druge usluge, između kojih izdvajaju uslugu e-bankinga za fizička lica i MasterCard platne kartice sa PayPass beskontaktnom platnom tehnologijim.

Iz te banke ističu da posebnu povoljnost predstavlja besplatno podizanje gotovine sa bankomata Lovćen banke, koje je omogućeno svim vlasnicima MasterCard Debit kartice.

Godišnjicu  rada obilježili su humanim akcijama, a u saopštenju se naglašava društveno odgovorno poslovanje zauzima značajno mjesto u Kodeksu poslovnog ponašanja Lovćen banke.

“Dosljedni smo u poštovanju zakonske regulative, ljudskih i radnih prava, profesionalnog i fer ponašanja na tržištu, poštovanju konkurencije, visokih standarda zaštite okoline i odgovornom odnosu prema lokalnoj zajednici i društvu u cjelini putem podrške projekata od značaja za lokalnu zajednicu, sponzorstava i donacija kulturnih, sportskih, humanitarnih i drugih akcija, projekata i pojedinaca”, zaključuje su u saopštenju.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *