Turkish Airlines: Promotivne karte od novembra

Dodajte komentar

U Turkiš erlajnzu su zadovoljni rezultatima u ovoj sezoni i već najavljuju planove za sljedeću godinu. Kako je za Pobjedu kazao direktor predstavništva Turkiš erlajnza u Podgorici Oguz Ali Turkeli, uložiće sve napore da za sezonu iduće godine imaju dva leta dnevno.Podsjetio je da su posljednje dvije ljetnje sezone na crnogorskom tržištu bili prisutni sa dnevnim letovima, da bi ove godine tome dodali još tri večernja leta četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Ovaj red letjenja biće aktuelan do kraja oktobra. Prošle sezone smo u zimskom periodu letjeli pet puta sedmično, dok je sada plan da se uvedu dnevni letovi i nadamo se da će se to i ostvariti. Naše predstavništvo se posljednje dvije godine posvetilo planovima za ovu sezonu i s obzirom na to da se većina planova ostvarila, zadovoljni smo brojem prevezenih putnika. Nadam se da su i svi putnici zadovoljni našim servisom kazao je Ali Turkeli. Promotivne karte najavio je od novembra.

Promotovne aktivnosti dobijamo iz centra u Istanbulu, ali već možemo najaviti da će biti povoljnih prilika za putovanje predstojeće zime najavio je Turkeli.

On naglašava da su tokom cijele godine obavljali turističku promociju Crne Gore.

Početkom godine održan je FAM TRIP za agencije iz Ekaterinburga i Lavova, a veliki broj novinara iz Turske je boravio i pisao o Crnoj Gori kazao je Turkeli i istakao da je Crna Gora predstavljena i kroz magazine turske avio-kompanije Skajlajf, koji se štampa u četiri miliona primjeraka.Za objavljivanje i najmanjeg teksta u Skajlajf magazinu čeka se po nekoliko godina, tako da smo zadovoljni što je naš projekat uspio. Na osam stranica prikazane su ljepote Crnogorskog primorja sa akcentom na Kotor, nacionalni parkovi, ekstremni sportovi, organska hrana rekao je Turkeli, napominjući da bi Kotor i Budva mogli da budu novi centri turzima za turske turiste, umjesto Dubrovnika.

Dodao je i da kroz marketing kompanija veliki značaj daje tržištu Amerike, Rusije i Ukrajine, te Azerbejdžana, Kazahstana, Izraela, kao i Dalekog Istoka koje je sve više zaintresovano za sve prostore na Balkanu. Iako su sve naše konekcije vezane za Istanbul, primjetan je porast broja turista i iz Evrope tvrdi Turkeli.

Pobjeda

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *