Etihad opet traži radnike u Srbiji

Dodajte komentar

Etihad ervejz objavio je oglas za osoblje sa vrhunskim iskustvom u oblasti ugostiteljskih usluga u Srbiji. “Dani zapošljavanja” održaće se u hotelu Kraun Plaza.

Tim zadužen za zapošljavanje kabinske posade primaće radne biografije u ponedeljak, 13. aprila, od 9 do 18, a avio-kompanija će po pozivu izvršiti testiranje odabranih kandidata za kabinsko osoblje u utorak, 14. aprila.

Kako navodi B92. potrebno je da osobe, koje se prijavljuju za pozicije u Etihad ervejzu, tečno govore engleski jezik, dok poznavanje drugih jezika predstavlja prednost. Kandidati moraju biti stariji od 21 godine.

Samo kandidati sa odličnim međuljudskim i komunikacijskim vještinama i besprekornom sposobnošću prezentacije, stilom i imidžom biće uzeti u razmatranje za pozicije u kabinskoj posadi Etihad ervejza, navedeno je u saopštenju.

Više od 250 srpskih državljana trenutno radi za Etihad ervejz, uključujući i 10 zaposlenih u administraciji, 234 člana kabinske posade i šest pilota.

Pored opsežnog programa obuke, članovi kabinske posade takodje dobijaju kompanijsko zdravstveno osiguranje, prevoz, uniforme i potpuno opremljen smještaj u Abu Dabiju, prestonici UAE.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *