AmCham Montenegro radionica “Delegiranje posla i izvještavanje o rezultatima”

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) organizovala je danasradionicu „Delegiranje posla i izvještavanje o rezultatima“ za svoje članove i kandidate koji su prijavili učešće.Cilj ove međunarodne radionice je da pomogne učesnicima da shvate prednosti delegiranja posla, kao i da razumiju značaj efikasnog pismenog i usmenog izvještavanja o rezultatima, u cilju povećanja produktivnosti zaposlenih.

Radionicu je vodila Sonja Jovanović, ekspert za ljudske resurse u kompaniji Ernst&Young, magistar iz oblasti strategijskog menadžmenta, sa bogatim radnim iskustvom u oblasti ljudskih resursa.

Radionicu je otvorila Ivana Jovović, izvršna direktorica AmCham Montenegro. Tokom dvočasovne radionice, 25 učesnika je uspješno savladalo tehnike koje će im biti od izuzetnog značaja u daljem profesionalnom razvoju. „Značajno interesovanje kako kompanija članica AmCham Montenegro, tako i zainteresovanih pojedinaca i kompanija u Crnoj Gori, govori nam da su radionice ovog tipa zaista potrebne i prepoznate kao kvalitetan doprinos unaprijeđenju poslovnih vještina. Zadovoljni smo što su radionici prisustvovali predstavnici kompanija članica AmCham Montenegro iz različitih oblasti, koji predstavljaju brojne međunarodne kompanije,što zaista doprinosi konstruktivnoj diskusiji i uspješnom timskom radu. Važan aspekt ovih radionica je upravo umrežavanje između kompanija i razmjena ideja i najboljih praksi.“, poručuju iz AmCham Montenegro.

Radionica je okupila 15 kompanija članica AmCham Montenegro iz različitih industrija: bankarstvo, osiguranje, obrazovanje, turizam, advokatura, komunikacije, građevinarstvo, hotelijerstvo i ugostiteljstvo, farmaceutska industrija itd.

AmCham Montenegro će nastaviti sa realizacijom radionica koje su usmjerene ka edukaciji i razvoju poslovnih vještina, u cilju povećanja konkurentnosti na tržištu rada.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *