Societe Generale banka nudi povoljnije gotovinske kredite Respekt i Freš keš

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro nudi po mnogo povoljnijim uslovima gotovinske kredite Respekt i Freš keš.

Respekt krediti su namijenjeni penzionerima Fonda PIO koji svoju penziju primaju preko računa u Societe General banci Montenegro. Penzioneri starosti do 75 godina mogu podići kredite u iznosu i do 10.000 eura, sa značajno nižom kamatnom stopom i mnogo dužim rokom otplate, do 10 godina, bez žiranata. Respekt kredite mogu podići i uz polisu životnog osiguranja, za koju mogu aplicirati u svakoj od ekspozitura banke.

Penzioneri koji uzmu kredit veći od 2.000€ sa životnim osiguranjem u Societe Generale banci Montenegro, dobiće i poklon – mobilni telefon GT-E1200 Samsung i SIM karticu sa četiri eura kredita.

Freš keš krediti su namijenjeni svima koji ostvaruju redovne prihode iz stalnog radnog odnosa ili penzije za period od minimum šest mjeseci. Kredite u iznosima do 8 000 eura, mogu otplatiti za osam godina, sa mjesečnom ratom od 117 eura.

Freš keš krediti namijenjeni za školovanje imaju još nižu kamatnu stopu, a polovina sume se može iskoristiti za sve ostale troškove školovanja, od plaćanja doma do džeparca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *