AIESEC Montenegro otvorio aplikaciju za prijem novih članova

Dodajte komentar

Studentska organizacija AIESEC Montenegro je otpočela kampanju novog kruga regrutacija u okviru koje informiše studente o ličnim iskustvima samih članova kao i o vrijednostima na kojima se ova organizacija zasniva.

AIESEC Montenegro poziva studente svih Univerziteta Crne Gore da se prijave za članstvo i postanu dio najveće studentske organizacije svijeta.

“Kao članovi ove organizacije, studenti imaju priliku da otkriju i razviju nova znanja i vještine kroz dinamičan rad na različitim projektima koji pozitivno utiču na crnogorsku studentsku zajednicu kao i na cjelokupno društvo naše zemlje“, saopšteno je iz te organizacije.

Četvrta regrutacija ima za cilj da ujedini studente različitih interesovanja i profila, kako bi kroz zajednički rad dali doprinos organizaciji i unaprijedili sebe na profesionalnom i ličnom nivou.

“Nakon tri prošle regrutacije, AIESEC Montenegro je u potrazi za mladim i ambicioznim ljudima koji su spremni da produktivno i aktivno provedu vrijeme van fakulteta i steknu relevantno iskustvo koje se cijeni u korporativnom svijetu na globalnom nivou“, navodi se u saopštenju.

Prijem novih članova se vrši u sva četiri tima AIESEC-a Crne Gore – tim za odlazeće razmjene OGX, tim za dolazeće razmjene ICX, PR & Marketing tim, kao i u timu koji se bavi ljudskim resursima Talent Management.

Članovi OGX-a imaju priliku da sarađuju sa crnogorskim studentima koji su u potrazi za praktičnim iskustvom u inostranstvu, i da im nakon odgovarajuće edukacije budu mentori i podrška u procesu pronalaženja prakse.

Najnovije izdanje projekta „Enter Your Future“, koje je u toku, broji preko 100 polaznika koji stiču nova znanja i vještine kroz različite radionice. PR & Marketing tim ja zadužen za promociju svih aktivnosti AIESEC-a kao i predstavljanje organizacije u medijima i širokoj javnosti, dok se tim Talent Management bavi regrutacijom novih ljudi i organizovanjem edukacija i „team building“ aktivnosti za sve članove ove organizacije.

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave za članstvo putem online aplikacione forme https://podio.com/webforms/11056378/782163, a sve detaljnije informacije mogu pronaći na zvaničnoj Facebook stranici organizacije https://www.facebook.com/AIESECMontenegro?fref=ts .

AIESEC je najveća neprofitna organizacija svijeta koja je vođena isključivo od studenata, a osnovana je 1948. godine. Danas, AIESEC broji preko 100.000 članova iz 125 država, baveći se unapređivanjem mogućnosti profesionalnog napretka za sve studente zemalja u kojima AIESEC postoji.

U Crnoj Gori, AIESEC je od svog ponovnog osnivanja u avgustu 2013. godine uz pomoć aktivnih i ambicioznih članova postigao značajne uspjehe pruživši brojne mogućnosti za sve crnogorske studente.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *