CKB donirala računare OŠ „Blažo Jokov Orlandić“ iz Bara

Dodajte komentar

Predstavnici Crnogorske komercijalne banke a.d. Podgorica uručili su danas OŠ „Blažo Jokov Orlandić“ iz Bara računarsku opremu za potrebe osavremenjavanja nastavnog procesa.

“Obrazovanje je jedan od ključnih segmenata u koje CKB kontinuirano ulaže. Ponosni smo što imamo priliku i mogućnost da pomognemo rad ove škole kroz doniranje računarske opreme, a samim tim doprinesemo i stvaranju bolje budućnosti za sadašnje učenike, a buduće stručnjake i uspješne ljude”, izjavila je Branislava Maja Vukčević, direktorka Korporativnog sekretarijata CKB-a.

Svoju zahvalnost na doniranoj opremi izrazila je i direktorka OŠ „Blažo Jokov Orlandić“, gđa Svetlana Macanović:

U ime učenika i nastavnika OŠ „Blažo Jokov Orlandić“ izražavam iskrenu zahvalnost na vrijednom poklonu koji će doprinijeti osavremenjavanju i unaprjeđivanju nastavnog procesa. Računare koje nam je donirala CKB namijenili smo kabinetima stranih jezika kako bi učenicima bio olakšan tok usvajanja znanja i nastava bila očiglednija i zanimljivija.

Treba istaći da ovo nije prvi put da CKB pomaže našoj školi, i nadamo se da će se tradicija podrške obrazovno-vaspitnim ustanovama nastaviti. CKB ovakvim aktivnostima pokazuje visok stepen društvene odgovornosti, a nastavnici i učenici će  ove investicije valorizovati “, istakla je direktorka Macanović.

Banka je ovoj obrazovnoj ustanovi donirala 3 računara sa propratnom opremom vrijednom 1.500 eura što predstavlja nastavak prakse društveno odgovornog poslovanja i još jedan primjer posvećenosti banke zajednici kojoj pripada.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *