RAYANAIR zainteresovan za letove iz Beograda

Dodajte komentar

Irska niskotarifna aviokompanija, Ryanair, zainteresovana je za uspostavljanje aviolinija za Beograd, kazala je sekretar za privredu tog grada, Tijana Maljković. Ona je, na novoj berzi za rastuće turističke destinacije REETEX, navela da isto interesovanje dijeli još nekoliko manjih aviokompanija, poput JOIN Regional Airlines, Vueling Airlines i Germania Airline, prenosi Tanjug.

Maljković je, na predstavljanju turističke ponude Beograda i Srbije na REETEX-u, koji je u ponedjeljak i utorak održan u Londonu, kazala da kupce na toj berzi, pored klasičnih organizatora putovanja, čine i aviokompanije, koje razmatraju uspostavljanje novih ili većeg broja postojećih letova prema rastućim destinacijama. Među tim destinacijama je, prema njenim riječima, i Beograd.

Delegaciju Srbije na toj berzi čine predstavnici turističkih organizacija Srbije i Beograda, beogradskog Sekretarijata za privredu i nekoliko receptivnih turističkih agencija.

Prema riječima organizatora berze, postoji veliko interesovanje kupaca za tržište regiona, odnosno za Srbiju, Hrvatsku, Bugarsku i Rumuniju.

Članovi srbijanske delegacije imali su sastanke sa predstavnicima nekih od najznačajnijih kompanija turističke industrije, među kojima su Explore Worldwide, Regent Holidays, Trafalgar Tours i Contiki Holidays, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *