The League: Aplikacija koja spaja lijepe i uspješne

Dodajte komentar

Ne želite da se zamarate običnim ljudima koji ne zadovoljavaju vaše kriterijume? Nova aplikacija spojiti će vas samo s odabranima koji su, kao vi, zgodni i uspješni.

Pametni ste, ambiciozni i zaposleni? Ne treba vam aplikacija da se spojite s nekim, ionako ste popularni. Ipak, pridružite nam se – tako aplikacija The League uvjerava svoje ciljane korisnike, mlade i uspješne ljude, da je isprobaju.

The League ne može koristiti svako: nakon poslanog zahtjeva, na osnovu vaše biografije i slike tim ove mreže će vam odobriti ili odbiti članstvo. Jednom kad ste tamo, vaš profil vidjeti će samo oni s kojima se poklapate prema interesima, statusu i očekivanjima, prenosi 24sata.hr.

Upravo to je jedna od prednosti koje The League navodi u odnosu na more ostalih aplikacija za spajanje parova – vaš profil ne mogu vidjeti i vaši prijatelji, kolege i porodica pa tako znati da ‘tražite nekoga’ online, a izbjegavate i dosadnjakoviće s kojima nemate ništa zajedničkog. Jer, ponavlja League, vi ste prezaposleni da biste gubili vrijeme na to.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *