Crnogorski štand na sajmu turizma u Istanbulu

Dodajte komentar

Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, strateškim partnerima lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstavlja turističku ponudu budvanske rivijere na sajmu turizma „EMITT 2015“, koji se održava od 22. do 25. januara u Istanbulu.

Na štandu Crne Gore, osim Turističke organizacije opštine Budva, ponudu predstavljaju: „HG Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotels Group“, Hotel „The Queen of Montenegro“, “Monte Casa Spa Wellness – Petrovac”, turističke organizacije Kotora, Ulcinja, Cetinja i Podgorice.

“Turske agencije i individualni turisti koji su posjetili sajam i štand Crne Gore pokazali su interesovanje za posjetom i obilaskom Crne Gore i Budve tokom cijele godine, a ne samo tokom ljetnjih mjeseci. Informisali su se o hotelima sa 4 i 5 zvjezdica, o manifestacijama i provodu, kazinima itd. Predstavnici turističkih agencija i hotela iz Budve održali su brojne poslovne susrete sa svojim partnerima iz Turske, obnovili ugovore sa njima i u velikoj mjeri ostvarili nove kontakte”, ističe se u saopštenju TO Budva.

Tokom 2014. godine do decembra, Crnu Goru je posjetilo blizu 20.000 turskih turista, koji su ostvarili oko 39.000 noćenja, 19 odsto više u odnosu na prethodnu godinu. Po procjenama, dolasci iz Turske tokom 2015. godine biće na prošlogodišnjem nivou, uz mogućnost blagog rasta.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *