Luštica Bay-u u drugoj polovini 2015. godine?

Dodajte komentar

Projekat Luštica Bay se odvija po planu- privode se kraju radovi na izgradnji apartmanskih zgrada, evidentan je napredak u izgradnji marine, a aktuelni su i pregovori sa svjetski poznatim operaterima kako bi izgradnja luksuznog hotelskog kompleksa mogla početi u drugoj polovini 2015. godine, kazao je izvršni direktor kompanije Luštica Development AD Darren Gibson tokom sastanka sa ministrom finansija Radojem Žugićem.

Žugić je pohvalio partnerski odnos sa renomiranim investitorom i istakao da će Vlada Crne Gore i u budućem periodu, kroz podsticajne mjere, stvarati preduslove za kreiranje predvidivog i stabilnog biznis ambijenta.

“Ministar je izrazio očekivanje da će te mjere animirati i privući nove investitore koji će ulagati ne samo u elitni turizam, već i ostale grane privrede u kojima Crna Gora raspolaže značajnim resursima“, saopšteno je iz Ministarstva.

Kako su dodali, dogovoreno je redovno izvještavanje o izgradnji luksuznog turističkog kompleksa Luštica Bay, kao i jačanje saradnje na svim poljima koja mogu ubrzati proces uspješne finalizacije projekta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *