Pet otkaza koji se pamte

Dodajte komentar

Ako želite da šefu date do znanja da vam je prekipjelo, otkaz za koji će čuti pola planete može biti poguban za karijeru, ipak ostatku svijeta to može biti zabava.

Biznis insajder je izdvojio pet neobičnih načina davanja otkaza koji će vam sigurno izmamiti osmjeh na lice.

Otkaz u toku TV emisije

Nedavno je voditeljka Šarlo Grin privukla pažnju svjetskih medija otkazom u emisiji koja je emitovana uživo. Svoje prezentovanje o korišćenju marihuane u medicinske svrhe završila je psovkom, i poručila da će se umejsto novinarstvom baviti lobiranjem za legalizaciju te droge na Aljasci.

http://www.youtube.com/watch?v=wBPsbgKeIFM

Stjuard napustio avion

Iritiran ponašanjem putnika koji je odbio da ostane na svom mestu prilikom polijetanja aviona, stjuard Stiven Slejtern opsovao je na razglas, saopštio putnicima da daje otkaz, a zatim je napustio avion koristeći tobogan za prtljag.

Di žej psuje u etru

Di žej djevojka je posle šest godina na poslu i malom satnicom od šest dolara, svoje nezadovoljstvo izrazila tako što je javno iznijela na površinu sve što ju je mučilo u posljednje vrijeme. Ona se psovkama obrušila na svoje kolege i to je bilo posljednje što je rekla na radiju.

Orkestar u hotelu

Godinu i po nakon što se borio sa svojim kolegama za što bolje pozicije u hotelu u kome je radio, Džoi de Francisko bio je silno razočaran što nije bilo rezultata. Odlučio je da da otkaz na zaista poseban način: okupio je mali orkestar i promarširao kroz hotel proslavljajući tako otkaz.

Otkaz u kolumni

Greg Smit, izvršni direktor investicione kompanije Goldman Saks na neobičan način odlučio je da otkaz. Napisao je kolumnu u Njujork tajmsu u kojoj je kompaniju opisao kao “otrovnu ” i “destruktivnu”. Iz kompanije su odgovorili da je razlog otkaza činjenica da mu nisu odobrili povišicu u iznosu od milion dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *