Otkazana ovogodišnja "Cucka jeka"

Dodajte komentar

Bubnjar Dragoljub Đuričić saopštio je da je Cucka jeka, koja je trebalo 9. avgusta da se održi u mjestu Kobilji do, otkazana.

“Obavještavam Vas da, nažalost, nisam u mogućnosti da održim Cucku jeku ove godine“, kazao je glavni organizator ove manifestacije Đuričić.

On je istakao da, i pored svih napora da istraje, nije dobio adekvatnu podršku od Prijestonice Cetinje, te da nije u stanju da sam preuzme sve rizike i odgovornosti koje ovakva manifestacija zahtijeva.

“Izvinjavam se svim ljubiteljima Cucke Jeke i nadam se da će doći bolja vremena“, zaključio je Đuričić.

Iz Prijestonice su ranije saopštili da su iznenađeni navodima Dragoljuba Đuričića da nije pružena podrška održavanju Cucke jeke.

“Želimo naglasiti da se podrška Prijestonice Cetinje organizaciji događaja u Kobiljem dolu ogleda u sredstvima većim od 10.000 eura. Gradska uprava, između ostalog, snosi troškove smještaja svih učesnika, zakupa bine sa pratećom opremom, tehničkih uređaja, agregata, obezbjeđenja, zaštitne infrastrukture i još niz drugih segmenata. Prema tome, Prijestonica Cetinje u pogledu finansija ne samo da doprinosi, već snosi i većinu cjelokupnih organizacionih troškova“, objasnili su iz Prijestonice.

Podsjećamo, ove godine je na manifestaciji trebalo da nastupe Darkwood Dub, gitarski duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević, Branka Šćepanović, Happy Hour,guslar Mišo Popović, etno grupa Zora, bubnjari regiona i mnogi drugi.

Prošle godine Cucka jeka okupila je više od 10.000 posjetilaca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *