NLB Montenegro banka novi partner Instituta za finansijsko i kreditno savjetovanje

Dodajte komentar

Juče je u Podgorici potpisan Memoradum o saradnji između Instituta za finansijsko i kreditno savjetovanje i NLB Montenegro banke AD Podgorica.

Na taj način Institut je dobio veoma važnog partnera za realizaciju projekta „Odgovorno upravljanje ličnim finansijama“, jer će koristeći bankarske proizvode NLB Montenegro banke mnogo lakše savjetovati i pomagati gradjanima u rješavanju njihovih finansijskih problema.

Sa druge strane NLB Montengro banka je pokazala zašto je jedna od društveno najodgovornijih institucija u Crnoj Gori. Osim ulaganja u sport, kulturu, zdravstvo, očuvanje prirode i prirodnih ljepota, potpisivanjem Memoranduma u banci su prepoznali značaj projekta ove vrste i koliko prezaduženost građana predstavlja opasnost po cijelo društvo.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Institut za finansijsko i kreditno savjetovanje je organizacija iz Podgorice, koja pruža besplatne usluge savjetovanja i edukacije građana Crne Gore u oblasti upravljanja ličnim finansijama.

Kroz svoje projekte, Institut organizuje edukativne programe za građane i predstavnike finansijskih institucija; organizuje individualna i grupna savjetovanja sa građanima u svim gradovima Crne Gore; omogućava uspostavljanje djelotvorne komunikacije građana i finansijskih institucija u Crnoj Gori čime na neposredan način doprinosi većem stepenu usklađivanja interesa građana i finansijskih institucija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *