Hypo donacija: Igračke za Resursni centar “1.jun” i paketići za romske prvačiće

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka AD Podgorica zaokružila je ukupne  ovogodišnje Pro futuro projekte društvene odgovornosti,  posjetom JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje „1. jun“, gdje su učenicima Centra djeci podijeljeni novogodišnji pokloni – brojne igračke edukativnog sadržaja, kao i adekvatne lopte za potrebe fizičkog vaspitanja u ovoj instituciji.

Takođe, svim prvačićima koji žive u kampu na  Vrelima ribničkim u Podgorici, a pohađaju nastavu u skladu sa programom inkluzivnog obrazovanja Roma,  Hypo banka obezbijedila je novogodišnje poklon paketiće, u saradnjii sa Romskim obrazovnim fondom.  Pokloni su im uručeni nakon predstave koju je za prvačiće izveo dječji edukativni centar ” Pčelica”, gdje su im njihovi vršnjaci iz ove NVO pjevali, recitovali i priredili lutkarsku predstavu .

[widgets_on_pages id=”Baner”]

– Ovim gestom, u okviru aktivnosti korporativne društvene odgovornosti koji se u HAAB nazivamo “Hypo Pro futuro”, Hypo banka potvrđuje svoju posvećenost najmlađoj populaciji, ali  i kategorijama koja su u stanju socijalne potrebe.  Nova godina i nastupajući praznici  su prilika da se učenicima Centra “1 jun”, kao i prvacima iz kampa na Vrelima ribničkim  poželi sreća i zdravlje, puno igre i osmijeha, i  naravno dobre ocjene i u 2014. godini – kazala je Željka Radulović, PR Hypo Alpe Adria banke.

Hypo banci se zahvalila Zorica Vuković, pomoćnik direktora Resursnog centra „1. jun“, kao i edukatori  i koordinatori programa inkluzivnog obrazovanja romske djeca u kampu na Vrelima ribničkim.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *