Ponude za zakup Mamule do kraja januara

Dodajte komentar

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte pozvao je zainteresovane da do 31. januara naredne godine dostave ponude na međunarodni tender za davanje u dugoročni zakup lokaliteta ostrva „Lastavica“ kod Herceg Novog, sa tvrđavom Mamula.

Pravo učešća na drugom po redu tenderu imaju iskusni međunarodni investitori, sa dokazanom finansijskom sposobnošću i iskustvom u projektovanju, dizajnu, izgradnji i upravljanju složenim turističkim kapacitetima.

Tender je namijenjen investitorima zainteresovanim za dugoročni zakup ostrva „Lastavica“ sa tvrđavom Mamula na period od 31 godinu, s mogućnošću produženja do 90 godina, uključujući izgradnju i upravljanje tim turističkim kompleksom.

Učešće na tenderu će, kako je objašnjeno u pozivu, biti omogućeno zainteresovanim investitorima, uključujući i konzorcijume, koji otkupe tendersku dokumentaciju i potpišu izjavu o povjerljivosti podataka.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Učesnik na tenderu kvalifikovaće se kao ponuđač ako ispuni kvalifikacione uslove predviđene u grupi A ili B. Grupa A podrazumijeva da ponuđač mora biti međunarodni operator i dobro poznavati hotelski brend, priznat kao uspješan operator turističkih kapaciteta sa četiri plus ili pet zvjezdica.
– On mora imati najmanje pet godina neprekidnog iskustva u planiranju, razvoju i upravljanju relevantnim turističkim kapacitetima za odmor sličnim po tipu, kvalitetu, nivou i veličini, koji su po međunarodnom standardu nivoa četiri plus ili pet zvjezdica – navodi se u pozivu.

Ponuđač mora i da dokaže da je u svakoj od prethodne dvije godine imao godišnji promet od najmanje 30 miliona eura.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *