Japanska turistička agencija nudi putovanja za igračke

Dodajte komentar

Nakon višegodišnjeg boravka u kući, možda je vrijeme da vaše plišane igračke izađu napolje i upoznaju svijet oko sebe, piše britanski list Dejli mejl.

Sada je, zahvaljujući turističkoj agenciji Unagi travel iz Japana, to i moguće.

Agencija vodi grupe do 10 igračaka na ture širom Japana i pokazuje im popularne turističke atrakcije, uključujući termalne izvore i hramove. Za 45 dolara, igračke obilaze Tokio, sa zaustavljanjem na pet najpopularnijih mjesta u gradu, dok se posjeta termama Onsen nudi za 55 dolara.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Dnevni izlet u Kjoto, bivšu carsku prijestonicu Japana, kosta 95 dolara, a igračke posjećuju brojne stare hramove i svetilišta. Igračke takođe mogu da „probaju“ poslastice japanske kuhinje, uključujući nudle i suši, a njihovi vlasnici mogu da uživaju u svemu tome, budući da turistički vodiči dokumentuju putovanje slikama.

Jedini preduslov da pošaljete vašu igračku u avanturu je da ona bude lakša od 250 grama, a vlasnici plaćaju i njen transfer do Tokija, dok je povratak obezbjeđen, navodi Dejli mejl, prenosi capital.

Unagi, međutim, nije prva kompanija koja brine o igračkama koje „vole“ da putuju. Ukoliko je vaš plišani prijatelj pod stresom i treba mu opuštanje, agencija u Češkoj za 60 do 90 evra nudi masaže, aromaterapiju i piknike za igračke, kao i putovanje u Prag.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *