Hotelska grupa Regent Hotels and Resorts počinje sa regrutovanjem kadrova

Dodajte komentar

Menadžment hotelske grupe Regent Hotels & Resorts počeo je kampanju regrutovanja kadrova u Crnoj Gori, sa pozivom zainteresovanim kandidatima da se prijave za slobodna radna mjesta i postanu dio njihovog internacionalnog poslovnog tima u novom Regent Porto Montenegro Hotel & Residences. 

Otvaranje novog hotela ove prestižne azijske hotelijerske grupe, koja je sinonim za glamur, sofisticiranost i besprekornu uslugu, planirano je u ljeto 2014. godine u naselju Porto Montenegro u Tivtu, saopšteno je iz Porto Montenegra.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Menadžment hotela, tokom novembra i decembra, regrutovaće kandidate za pozicije finansijskog kontrolora, direktora prodaje i marketinga, glavnog kuvara, menadžera ljudskih resursa,  glavnog inženjera, F&B menadžera i IT menadžera. Već početkom 2014. godine biće oglašena slobodna radna mjesta na pozicijama Front Office menadžera, glavne domaćice hotela, menadžera organizacije događaja. Planirano je da hotel zaposli ukupno oko 150 radnika“, saopštio je portparol Porto Montenegra, Danijel Kalezić.

Zainteresovani kandidati sa iskustvom u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, po mogućnosti u međunarodnim i elitnim objektima, svoju biografiju na engleskom jeziku sa fotografijom treba da proslijede na e-mail adresu: [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *