Obilježena nedjelja štednje u Hypo Alpe Adria banci

Dodajte komentar

Obilježavajući Nedjelju štednje, a uoči Svjetskog dana štednje, Hypo Alpe Adria banka je i ove godine otvorila svoj vrata za mališane nižih razreda osnovnih škola, u okviru tradicionalnih „Otvorenih dana za škole“. Već prvih dana kampanje, u Podgorici su se učenici OŠ “Maksim Gorki“ upoznali sa radom šaltera, sefovima  kao i štednim proizvodima Hypo Alpe Adria banke, posebno dječjom štednjom „Hypo zvrk“.

Predstavnici šalterskog kao i kreditnog odjeljenja, te PR banke Željka Radulović objasnili su djeci da treba štedjeti od malih nogu, a približili su im proizvod Hypo zvrk koji je upravo njima namijenjen, jer uz štednju dobijaju i vrijedne nagrade.

Djeca su posjetila kreditne referente, dok su se kod sefova i trezora upoznali kako se čuvaju dragocjenosti. Nakon toga, svi su dobili prigodne poklone, među kojima i kasice u obliku hippa – nilskog konjića.

Akcija „Otvoreni dani za škole“ će u Hypo banci  trajati do 5. novembra, a ima za cilj da kod najmlađih doprinese afirmaciji štednje, kao dobre navike. Narednih dana, pored učenika OŠ „Maksim Gorki“, filijale Hypo banke posjetiće i mališani iz OŠ „Savo Pejanović“, i još par podgoričkih škola i njihovih područioh odjeljenja, kao i djeca iz više crnogorskih opština, i po utvrđenom rasporedu ekspoziture HAAB posjetiće preko 500 mališana.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

  • Pored promovisanja štednje najmlađima, Hypo banka konstantno nudi povoljnosti štedišama, pa je za proizvod Hyper štednja sa premijom, tokom nedjelje štednje ponudila premiju na kamatu od čak 20 odsto.Štednja sa premijom je vrsta oročene štednje u eurima koja omogućava klijentu da redovnim mjesečnim ili tromjesečnim uplatama ostvaruje pravo na  premiju, koja se obračunava na kamatu po depozitu.
  •  Povodom Svjetskog dana štednje, HAAB učestvuje i u akciji koju je pokrenula Centralna Banka Crne Gore “Nedjelja štednje“. Tokom akcije, banke i CBCG  dodijeliće štedne knjižice sa po 400 EUR djeci rođenoj tokom nedjelje štednje, a biće nagrađeni i najbolji radovi na literarnom konkursu na temu “Danas štedi da sjutra više vrijedi”.
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *