Slane i slatke poslastice na proslavi NLB Dana!

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka zajedno sa svojim klijentima proslavlja NLB Dan, kojim će i simbolički najaviti predstojeći Mjesec štednje. NLB Dan će se obilježiti 25. septembra u filijalama širom Crne Gore.

Svi su pozvani da obiđu naše filijale i sa nama obilježe NLB Dan, te da uz slane i slatke poslastice dobiju dodatne informacije i savjete o štednji od naših iskusnih komercijalista.  U filijali Podgorica I klijenti i posjetioci će moći uz kroasane i kafu, koji će biti na raposlaganju klijentima od 9h do 16h, da se informišu o najjednostavnijim i najlakšim načinima za izdvajanje određenih sredstava za štednju, dok će u ostalim filijalama, u kojima se održava proslava, biti obezbijeđeni kroasani i kafa od 9h do 13h.

Na proslavi, promoterke će posjetiocima dijeliti posebno pripremljene brošure za štednju, informisati ih o posebnim štednim proizvodima, koji im stoje na raspolaganju, kao i o  povoljnostima i poklonima koji ih očekuju, ukoliko u oktobru mjesecu otvore štednju.

U oktobru mjesecu biće lanisrana i kampanja za štednju pod sloganom „Pokloni sebi ono što želiš“ koja ima za cilj da stimuliše klijente da naprave prvi korak pravim izborom štednog proizvoda koji najviše odgovara njihovim potrebama i mogućnostima.

‘Edukacija klijenata i savjetovanje o načinima i vrstama štednje je važna da klijenti razumiju da nije neophodno imati puno novca, da bi se moglo i trebalo štedjeti. Štednja podrazumijeva stvaranje navika, koje na  najbolji i najlakši način omogućavaju i pomažu da ostvarimo sve što želimo, naše male ili velike ciljeve, za bližu ili dalju budućnost, a da nužno i isključivo  ne podrazumijevaju novac,’ saopštio je Samir Bibezić, direktor Direkcije poslovne mreže NLB Montenegrobanke.

Za najmlađe će biti pripremljeno posebno iznenađenje. U 15h u filijali Podgorica I proslavi će se pridružiti glumci iz predstave “Pinokio” Gradskog pozorišta u Podgorici. Glumci iz predstave davaće savjete djeci o štednim navikama, pozivati  ih da štede i objašnjavati im prednosti štednje.

Takođe, Gradsko pozorište i NLB Montenegrobanka đake prvake pozivaju da dođu na predstavu “Pinokio” koja će se održati 25., 26., i 27. septembra Kulturno informativnom centru ‘Budo Tomović’. Za djecu će pored uobičajenih slatkih poslastica biti obezbijeđene posebne brošure za NLB Medenu štednju i posebno pripremljena Zuja-Zu bojanka, sa najboljim savjetima za štednju.

Proslava NLB Dana će se održati u svim filijalama u Crnoj Gori, uz poseban program u pet filijala NLB Montenegrobanke:

Podgorica I – Bulevar Ivana Crnojevića 171

Podgorica V – Mall of Montenegro  (Gintaš),

Filijala Kotor  – Stari grad 365, Trg od oružja,

Filijala Budva – Mediteranska 19,

Filijala Bijelo Polje – Tomaša Žižića 8

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *