Društvena mreža za hejtere „Hejtbuk“

Dodajte komentar

„Hejtbuk“ je mjesto gdje možete da objavite laži svojih prijatelja i neprijatelja, da ih ismjevate, bacate „hejt“, tračarite, tagujete neprijatelje i učlanite se u klan „mrzitelja“.

Relativno nova društvena mreža, koja to u suštini nije, kako osnivače vole da kažu, „Hejtbuk“, omogućava korisnicima da javno mrze sve što inače mrze i izraze svoj stav po pitanju stvari koje ne vole. Ako vas je nešto smorilo, neko vas nervira, imate problem da nekoga slušate ili gledate, onda je „Hejtbuk“ pravo mjesto da to obznanite.

Registrujete se i počnete da bacate hejt. Toliko je lako. „Hejtbuk“ povezuje hejtere širom svijeta, a na osnovu uključene adrese, pokazaće vam gdje su okolni hejteri i koga hejtuju. Možete pisati tračeve, kačiti slike nekoga ili nečega što vas nervira, pisati drugim korisnicima i ostavljati statuse sa hejtovima.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

U suštini, sve je vrlo slično Fejsbuku i drugim društvenim mrežama s tom razlikom što se ovdje povezuju ljudi drugačijih „društvenih shvatanja“. Svaki korisnik može da popuni svoj profil rečenicama, sajtovima ili osobama koje ne voli, najgorim filmovima, citatima iz filmova, lošim primjerima iz života, TV emisijama, hrani ili predmetima koje mrzi. Na osnovu toga i geografske lokacije Hatebook spaja korisnike i predlaže hejterske klanove.

Za svaki bačen hejt, novog pratioca ili okačenu sliku dobijaju se hejterski poeni, koji pokazuju koliko ste zli. Što više poena to više zla. To je primarni hejterski cilj svih koji se registruju.

„Neprijatelji mojih neprijatelja su moji prijatelji“ stoji na „Hejtbuku“, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *