Societe Generale Montenegro najbolja banka u regionu

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro najuspješnija je banka u regionu, dok je glavni izvršni direktor banke Branka Pavlović dobitnik priznanja za najuspješnijeg bankara, odlučeno je u Sarajevu na ceremoniji izbora najmenadžera i najkompanija Jugoistočne i Srednje Evrope.

Nagrade su dodijeljene najuspješnijim kompanijama i menadžerima koji su ostvarili izvanredne uspjehe u svojim djelatnostima, a takođe doprinijeli i stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta u svojim zemljama i regionu Jugoistočne i Srednje Evrope.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

Kako je saopšteno iz Societe Generale Montenegro, dobitnici priznanja su privrednici i kompanije, koji su zabilježili izuzetne rezultate u bankarstvu, investicijama, proizvodnji, trgovini, informacionim tehnologijama i uslužnim djelatnostima.

“Nagrade koje smo u poslednje vreme dobili stvarno su i potvrda i veliki podsticaj i za mene i za banku da nastavimo da radimo i dalje u dobrom smeru, za dobrobit naših klijenata », kazala je Pavlović.

U organizaciji Direkcije Agencije za izbor najmenadžera BiH, Jugoistočne i Srednje Evrope u Sarajevu je održana i poslovna konferencija čija je tema bila Regionalna privredna saradnja i održiv razvoj u kojoj je učestvovao veliki broj menadžera i političkih ličnosti iz svih zemalja regiona.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *