Posjeta stonotenisera Dječjem domu Mladost u Bijeloj

Dodajte komentar

Promoter UNIQA osiguranja, mladi stonoteniser i reprezentativac paraolimpijske selekcije Crne Gore Filip Radović, u društvu sa stonoteniserima reprezentacije Crne Gore Irfanom Čekićem, Lukom Bakićem i Nikolom Juškovićem posjetili su u petak štićenike Dječijeg doma “Mladost” u Bijeloj. Njima se s gitarom u ruci pridružio i muzičar Dule Nikoloski, koji je sa mališanima u horu otpjevao nekoliko dječijih pjesmica.

Osim priče o tome kako su počeli da se bave stonim tenisom, šta je ono što vole u svom sportu, kao i šta je sve potrebno da bi se ostvarili vrhunski rezultati, naši sjajni sportisti Luka, Irfan, Filip i Nikola imali su prilike da se druže sa djecom i pokažu im vještinu pimplanja, serve kao i nekih atraktivnih udaraca. A onda su reket predali mališanima, koji su nestrpljivo dočekali trenutak kada će i oni prebaciti lopticu preko mreže. Među njima je bilo i nekoliko veoma talentovanih dječaka, koji su ukrstili rekete i sa reprezentativcima.

U isto vrijeme Dule je najmlađima koji vole muziku i zainteresovani su da nauče da sviraju gitaru, pokazao kako se ona drži, koji su njeni sastavni djelovi, kao i postavku ruku za osnovne akorde.

Nastavljajući tradiciju darivanja namlađih UNIQA osiguranje ovu priliku iskoristila je da Dječijem domu Mladost u Bijeloj donira veću količinu garderobe, igračaka i opreme za mališane. Predstavnici STK „Spin UNIQA“ pozvali su sve talentovane mališane da ih u narednim sedmicama posjete u Podgorici, prisustvuju stonoteniskim mečevima profesionalaca i uz druženje s njima pokažu svoj talenat.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *