UNIQA Dječiji proljećni vikend – Avantura počinje!

Dodajte komentar

UNIQA Dječiji proljećni vikend, pod sloganom “Avantura počinje” održaće se 13. i 14. aprila u podgoričkom shoping mall-u Delta City.

Ova manifestacija, koja se održava četvrti put po redu, ponudiće najmlađima mnoštvo zabavnih i interesantnih programa koje je pripremilo preko 50 organizacija iz Crne Gore. Za vrijeme trajanja Dječijeg proljećnjeg vikenda najmlađi će imati priliku da uživaju u različitim programima od muzike, preko plesa, rekreativnih aktivnosti, druženja sa izviđačima, učestvovanja u kreativnim radionicama.

UNIQA osiguranje na svom štandu informisaće sve roditelje i posjetioce o povoljnostima Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, programa koji korisnicima svih generacija, omogućuje liječenje u najboljim zdravstvenim ustanovama. Za sve mališane UNIQA je takođe pripremila različite zabavne sadržaje kroz koje će djeca imati priliku da pokažu svoju kreativnost.

Donacija Udruženju roditelja djece oboljele od raka

U želji da pomogne onima kojima je to najpotrebnije UNIQA osiguranje doniraće Udruženju Feniks Crna Gora, koje okuplja roditelje djece oboljele od raka, vrijedne paketiće promotivnog materijala, koje će svi posjetioci Dječijeg vikenda u subotu na štandu Udruženja imati priliku da osvoje kroz nagradu igru.

Prikupljena sredstva Udruženje će iskoristiti za projekte edukacije, pružanja pomoći, podrške i razmjene iskustava roditelja čija se djeca liječe, onih čija su djeca uspješno završila liječenje i roditelja koji su izgubili djete zbog maligniteta.

Sa programima Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, ali i programima UNIQA osiguranja i osiguranja namijenjenih djeci, posjetioci će moći da se upoznaju oba dana u periodu od 11h do 20h, na centralnom atrijumu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *