Madonna postala milijarderka

Dodajte komentar

Američka pjevačica Madonna se u 54. godini života pridružila ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom.

Prije dvije godine, Madonnina imovina je bila procijenjena na 700 miliona dolara, ali je pop kraljica, poznata i kao vješta poslovna žena, umjela mudro da investira svoj novac i tako da svoj imetak za kratko vrijeme uveća na milijardu.

Pjevačica je inkasirala 10 miliona dolara od reklame za votku “Smirnoff”, a njen parfem “Truth of Dare” joj je donio dodatnih 60 miliona dolara.

Ulaganje u lanac fitnes klubova “Hard Candy” se, takođe, pokazalo unosno, kao i ulaganje u dijetetski napitak “Vita Coco”.

Ne treba zanemariti ni prihod od prodaje albuma “MDNA”, kao ni zaradu od svjetske turneje koja joj je donijela više od 305 miliona dolara.

Pop zvijezda, međutim, ne namjerava da stane na tome. Prema mišljenju stručnjaka, Madonna bi mogla da zaradi još nekoliko miliona samo u toku ove godine sa svojom kolekcijom odjeće indikativnog naziva – “Material Girl”, prenosi Bizlife.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *