Crna Gora na sajmu nekretnina u Kanu

Dodajte komentar

Crnogorska delegacija, predvođena ministrom održivog razvoja i turizma Branimirom Gvozdenovićem učestvovaće na sajmu nekretnina MIPIM 2013. koji se održava od 12. do 15. marta u Kanu u Francuskoj.

IPIM je najveći međunarodni sajam nekretnina i predstavlja mjesto za upoznavanje vodećih partnera i potencijalnih investitora iz preko 90 država svijeta. Oko 20.000 posjetilaca, uključujući više od 4.200 predstavnika investitora, korporativnih krajnjih korisnika i hotelskih grupacija će pregovarati o poslovima na Sajmu. 

“Na crnogorskom štandu će biti izloženi projekti i investicioni potencijal Crne Gore, a pored uobičajenih formi promocije, biće organizovana i Prezentacija države na temu Crna Gora – Skriveni dragulj Mediterana. Na ovom dešavanju potencijale za ulaganja će predstaviti ministar Gvozdenović, gradonačelnik prijestonice Aleksandar Bogdanović, kao i predstavnici kompanija koje već realizuju projekte u našoj zemlji. Obzirom na težnje Crne Gore da postane prepoznatljiva investiciona destinacija, sajam nekretnina MIPIM predstavlja odličnu priliku za promociju na međunarodnom tržištu, kao i za sastanke, povezivanje i umrežavanje sa investitorima u oblasti nekretnina”, ističe se u saopštenju ministarstva održivog razvoja i turizma.

Gvozdenović će tokom Sajma imati i niz sastanaka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *