Sony Xperia Z u prodaji

Dodajte komentar

Sony Xperia Z pametni telefon od juče se nalazi u prodaji širom svijeta, dok će istoimeni tablet biti globalno lansiran u drugom kvartalu ove godine, saopštila je kompanija Sony mobile communications.

Xperia Tablet Z je najtanji trenutno dostupan 10-inčni LTE Android Jelly Bean tablet sa visokim performansama.

Izrađen je od kvalitetnih materijala i sa OmniBalans dizajnom, tanak je svega 6,9 milimetara i težak manje od 500 grama.

Tablet je dostupan u LTE i Wi-Fi verzijama, i predstavlja prvi takav uređaj sa Kualkom Snapdregon S4 Pro asinhronim četvorojezgrenim procesorom, i ima najveći stepen otpornosti na vodu, što ga čini imunim na slučajna posipanja i prskanja.

Korporativni potpredsjednik Sony mobile communications kompanija, Kaz Tadžima, kazao je da Xperia Tablet Z postavlja nove standarde u zabavi spajanjem premium karakteristika i Sony-eve tehnologije sa unakrsnim povezivanjem uređaja i korisničkim iskustvom.

“Xperia Tablet Z potvrđuje našu namjeru da budemo vodeći igrač na tržištu premium Android uređaja, oslanjajući se na principe postavljene lansiranjem Xperia Z pametnog telefona i savršenim prilagođavanjem tih principa tablet uređajima“, dodao je Tadžima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *