Stabilan rast UNIQA osiguranja

Dodajte komentar

U 2012. godini, UNIQA osiguranje je ostvarila rast od 12 procentualnih poena iznad tržišnog prosjeka.

“ Sa 14.02 odsto  udjela na crnogorskom tržištu osiguranja UNIQA zauzima četvrtu poziciju. Preliminarni podaci za 2012. godinu pokazuju da je ukupna bruto fakturisana premija UNIQA osiguranja Crna Gora u 2012. godini iznosila blizu 9.4 miliona eura, znači ukupni rast od oko 16 odsto  u poređenju sa istim periodom prošle godine”, navodi se u saopštenju ove osiguravajuće kuće. 

Komentarišući stabilan rast UNIQA-e u Crnoj Gori, Nela Belević, izvršni direktor UNIQA neživotnog osiguranja je izjavila da je zadovoljna postignutim rezultatima.

“Iako je razvoj crnogorskog tržišta osiguranja dodatno otežan zbog trajanja ekonomske krize, imamo mnogo razloga da budemo zadovoljni stabilnim rastom i razvojem koji je UNIQA postigla u 2012. godini. I dalje postoji veliki potencijal za razvoj. Svake godine predstavljamo nove programe, kako životnog tako i neživotnog osiguranja. Neophodno je konstatno raditi, iz godine u godinu, na daljoj edukaciji kako privrede tako i stanovništva. Vjerujemo da se jedino tako mogu postići dugoročni i kvalitetni rezultati”, istakla je ona.

UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori i mrežu od 14 poslovnica širom Crne Gore, trenutno zapošljava preko 160 zaposlenih.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *