Popusti na sve programe UNIQA osiguranja

Dodajte komentar

Kompanija UNIQA osiguranje slavi pet godina poslovanja na crnogorskom tržištu.

Pod sloganom “UNIQA. Sigurnost za 5!” i kroz različite akcije i povoljnosti za građane Crne Gore ova kompanija će obilježiti pet godina postojanja.

U okviru kampanje UNIQAtna polisa, od 1. februara do 31. marta, svi osiguranici koji žele da zaključe novu UNIQA polisu ili oni koji žele da obnove isteklu, dobiće popust od 10 odsto na kombinovano osiguranje Dom&Porodica i osiguranje od nezgoda, 15 odsto popusta na osiguranje imovine i kasko osiguranje i 20 odsto na putno zdravstveno osiguranje i dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

“Za sve vlasnike UNIQA polise osiguranja kuće/stana, kaska, osiguranja života sa dodatnim osiguranjem nezgode, osiguranja imovine malih i srednjih preduzeća dostupan je besplatan servis MeteoUNIQA. Dobijajući pravovremene informacije o nepovoljnim vremenskim uslovima koje se spremaju da zahvate mjesto u kojem osiguranik živi, korisnici servisa MeteoUNIQA mogu na vrijeme reagovati i preduzeti mjere kako bi izbjegli i spriječili eventualne materijalne  štete na kući, kolima ili firmi”, saopšteno je iz UNIQA-e.

Kompanija UNIQA je prošle godini zabilježila rast ukupne premije od preko 16 odsto, u odnosu na 2011. godine.

“Prema preliminarnim podacima za 2012. godinu UNIQA ima preko 14 odsto učešća na crnogorskom tržištu osiguranja”, ističe se u saopštenju.

UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počela sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008. godine. Sredinom 2012. godine UNIQA je preuzela portfelj “Delta životnog osiguranja”. UNIQA tim trenutno čini preko 150 zaposlenih i taj broj stalno raste.

Kako je saopšteno iz ove kompanije u 2013. godini, strategija UNIQA će biti usmjerena na razvoj poslova sa građanstvom, kao i malim i srednjim preduzećima.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *