Sjutra dodjela priznanja za „Najbolju kompaniju za rad u Crnoj Gori“

Dodajte komentar

Svečano uručivanje priznanja za „Najbolju kompaniju za rad u Crnoj Gori“ koju dodjeljuje konsultantska firma “Blue Coach” odžaće se u Hotelu “Ramada” u utorak, 29.01.2013. u 19.00h.

Konsultantska  firma „Blue Coach“ sprovela je istraživanje o najboljoj kompaniji za rad u Crnoj Gori na uzorku sa više od 1100 zaposlenih od ukupno prijavljenih 26 kompanija koje su se takmičile u kategorijama: Najbolja velika, mala i srednja kompanija, kao i za specijalna priznanja za: Najinovativniju , Najbolje organizovanu i  Kompaniju sa najboljim međuljudskim odnosima, takođe u kategorijama velikih, srednjih i malih kompanija.

Deset kompanija se izdvojilo osvojivši i po nekoliko priznanja u svojoj kategoriji: Okov, Crnogorski Telekom,  Pivara Trebjesa, Hipotekarna Banka, Sava Osiguranje, Mljekara Srna, Elko Tim, Finance Plus, Tring i Podravka. Priznanja za “Najbolju kompaniju za rad”, tj. za kompaniju u kojoj vladaju najbolji međuljudski odnosi i poslovna atmosfera uručiće mr Srđan Vukčević, vođa pojekta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *