Gugl najpoželjniji poslodavac

Dodajte komentar

Kompanije koje su najpoželjnije za rad u SAD su Gugl, SAS (softverska kompanija), Healthcare Services, Boston Consalting Group i Wegmans Food Market.

Gugl je tako već četvrtu godinu zaredom dobio titulu najpoželjnijeg poslodavca. Glavni urednik časopisa Andi Server rekao je da su prilikom istraživanja u obzir uzeti visina plate i ostalih naknada kao važan faktor, ali da nisu zanemarene ni ostale beneficije koje značajno utiču na zadovoljstvo i motivaciju samih zaposlenih.

Velnes centri, besplatna hrana, povlastice za kućne ljubimce, sportski kompleksi – samo su neke od beneficija koje Gugl pruža svojim zaposlenima, pa se može reći da se sa opravdanim razlogom našao na samom vrhu liste najboljih kompanija, prenosi Poslovni dnevnik pisanje portala CBS njuz.

Iako mnogi prilikom razmatranja najboljih poslodavaca u obzir uglavnom uzimaju finansijske faktore, odnosno visinu plate, postoje i brojni drugi faktori koji utiču na zadovoljstvo radnika na radnom mjestu, prenosi Capital.

Briga o djeci, usklađenost privatnog života sa karijerom i zdravstvene povlastice samo su neki od faktora koji su uzeti u obzir prilikom izbora za najbolje poslodavca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *