Napustili fakultete, pa napravili silne milione

Dodajte komentar

Obrazovanje nije jednako uspjeh, jer mnogo su važniji hrabrost i ideja.

Za njih smo gotovo svi čuli – oni su multimilioneri koji su nekada davno bili izbačeni sa fakulteta. Da vidimo o kome se tu radi:

Bil Gejts

Bil Gejts je jedan od najboljih primjera svih vremena kada je napuštanje fakulteta u pitanju. Išao je na Harvard i napustio ga da bi osnovao Microsoft. 2007, Harvard je odlučio da ga ipak nagradi dodijelivšu mu diplomu doktora.

Džejms Kameron

Znači li vam njegovo ime? Ako ne, sigurno ste čuli za film Avatar koji je režirao. Džejms je 70-tih napustio studije fizike, oženio se konobaricom i počeo da režira.

Mark Zakerberg

Baš kao što ste i mogli da pogledate u filmu o nastanku Fejsbuka, Mark nije ostao na Harvardu već se udružio sa nekoliko prijatelja i osnovao najpopularniju društvenu mrežu na svijetu.

Tiger Woods

Tiger je pohađao univerzitet Stanford, studirao ekonomiju i amaterski se bavio golfom. Napustio je fakultet i postao najplaćeniji sportista na svijetu.

Lady Gaga

Voljeli je ili ne, činjenica je da je uspješna. Pop zvjezda, Lady Gaga, je napustila njujoršku umjetničku školu i posvetila se muzičkoj karijeri. Uradila je pravu stvar. S media

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *