Splendidu svjetsko priznanje

Dodajte komentar

Prvi crnogorski hotel sa 5 plus zvjezdica – bečićki hotel Splendid Conference & Spa resort uspješnu sezonu krunisao je novim priznanjem „za izvanrednost“ koje mu je dodijelio renomirani vebsajt TripAdvisor.com.

Na tom sajtu  gosti iz cijelog svijeta već duže vrijeme hotel Splendin ocjenjuju visokom ocjenom  – četvorkom (najviša je petica),  zbog čega je hotelu Splendid Conference & Spa resort i dodijeljena  specijalna  plaketa za izvanrednost u 2012. godini od strane – Trip Advisor (www.tripadvisor.com) sajta.

Tako se bečićki hotel pridružio velikim svjetskim hotelskim lancima poput Hajata, Interkontinentala, Holiday Inna. Plaketa za izvanrednost stigla je u hotel na Svjetski dan turizma.

– Iza ovog značajnog priznanja, kojeg dodjeljuju gosti koji su bili u hotelu ne samo iz Evrope nego i sa drugih kontinenata, stoji veliki timski rad, permanentno učenje i entuzijazam svih zaposlenih u hotelu – kaže Žarko Radulović, suvlasnik hotela Splendid Conference & Spa resort, koji posluje u okviru grupe Montenegro stars.

– Iako nijesmo svjetski brend, uspijevamo da idemo u korak sa njima i to je još jedan dokaz da Crna Gora može ne samo u sportu već i u drugim sferama da igra ravnopravno sa najvećima. Nama nikada nije falilo samopouzdanja već znanja, zato stalno učimo i iz godine u godinu samo bolji. Ovo je tek početak – dodao je Radulović.

Najčešći pozitivni komentari odnose se na opremljenost i čistoću sobe, predivan pogled, buffet sa preko 60 jela, izvanredan spoljni bazen, izvrsnu uslugu na plaži. Odlične ocjene gosti su dali ponudi hrane i pića, ljubaznosti ali i dobrom poznavanju engleskog jezika naročito na plažnom baru. Zadovoljstvo izgledom hotela i sadržajima nije izostalo vezano za barove i spa centar. Pozitivni komentari su se odnosili na brze usluge Consierža službe kao i na kvalitet domaćinstva. Lokacija hotela i blizina Budve takođe je dobila pozitivne ocjene.

Najnižu ocjenu gosti najluksuznijeg hotela na Crnogorskom primorju su uputili zbog preglasne muzike iz okruženja na koju hotel nema uticaja.

Hotel Splendid je u prethodnih šest godina rada bio dobitnik više međunarodnih i domaćih priznanja.

TripAdvisor je najpopularniji sajt sa hotelima, na kome se nalazi preko 75 miliona profesionalnih i amaterskih komentara i blogova o hotelima širom svijeta i 32 miliona članova. Više od 56 miliona putnika  svojim posjetama svakog mjeseca čini ovaj sajt najvećim svjetskim portalom za putovanja. Njegovih 30 stranica dostupno je na 21 jeziku. Potencijalni gosti se putem TripAdvisora mogu informisati, a putem komentara saznati  mišljenje gostiju  o hotelima koji ih interesuju, njihovoj usluzi i servisu, te pročitati sve o njihovim prednostima i manama.

pobjeda.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *