Smanjeni prihodi Telenora

Dodajte komentar

Prihodi Telenora u drugom kvartalu 2012. iznosili su 18,9 miliona eura što je 3,7 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine.

Iz Telenora je saopšteno EBITDA je manja za 15,7 procentna boda i iznosila je 30,6 odsto. „Izuzimajući efekat obaveza iz prethodnih godina, EBITDA je manja za šest procentnih bodova. Tržišno učešće Telenora u ukupnom broju korisnika na kraju drugog kvartala 2012. iznosilo je 39,7 odsto“, kažu u Telenoru.

Izvršni direktor Telenora, Kaaren Hilsen rekla je “uprkos izazovnom makro-ekonomskom okruženju Telenor ostaje posvećen jačanju pozicije tehnološkog lidera i unapređenju komercijalnih ponuda kako bi korisnici imali najbolje korisničko iskustvo’’.

“Novi servisi koji su lansirani u prethodnom periodu rezultat su naše posvećenosti korisničkim potrebama. Zahvaljujući njima, komunikacija je lakša i pristupačnija uz bolju kontrolu troškova”, rekao je Brad Byblow, zamjenik izvršnog direktora za komercijalne poslove i prodaju u Telenoru.

Posebno je naglašeno da je Telenor kao generalni sponzor Olimpijskog komiteta Crne Gore organizovao niz aktivnosti kako bi podstakao, promovisao i ohrabrio sportski duh i razvoj sporta u Crnoj Gori.

CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *