Budvanska rivijera kupila hotel “Piva”

Dodajte komentar

Hotelska grupa Budvanska rivijera je 15. juna uplatom treće rate u iznosu 100.000 eura, izmirila kupoprodajnu cijenu hotela Piva, čime su se stvorili uslovi da se pristupi uknjižbi i preuzimanju hotela.

U predstojećem periodu, kako je saopštila PR kompanije Vesna Lagator, u fokusu će biti adaptiranje i priprema za otvaranje hotela Piva, a u taj posao će biti uključeni Opština Plužine i lokalna Turstička organizacija.

„Hotel Piva nije kategorisan, odnosno posjedovao je uslovnu kategorizaciju , a spada u grupu malih hotela i ima kapacitet od 19 smještajnih jedinica. Prateći trendove u turizmu i sve prisutniju ideju povratka prirodi i zdravom načinu života, turistički proizvod ove kompanije će preuzimanjem hotela Piva biti bogatiji upravo za ovaj segment ponude koji bi mogao biti prepoznatljiv po mogućnostima aktivnog odmora u prirodi i jedinstvenim proizvodima nacionalne ishrane“, saopštila je Lagator.

Hotelskoj grupi Budvanska Rivijera će i u ovom slučaju imperativ biti kvalitet usluge na kojem će se insistirati i koji će svakako biti na višem nivou od ponuđenih cijena, što i jeste osnov poslovne politike kompanije.

vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *