Societe Generale Montenegro donirala pola tone hrane socijalno ugroženima

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro organizovala je i ove godine niz humanih i volonterskih akcija, u sklopu Sedmice građanske solidarnosti (Citizen Commitment Week) koja se svake godine početkom juna obilježava u svim Societe Generale bankama u svijetu.

– U akciji prikupljanja hrane za socijalno najugroženije porodice u Crnoj Gori, zaposleni banke su prikupili više od pola tone hrane. Hrana će tokom naredne sedmice, posredstvom organizacije Banka hrane u Crnoj Gori, biti donirana porodicama u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Beranama, Rožajama, Baru, Ulcinju I Herceg Novom, odnosno “Udruženju oboljelih od multipleks skleroze”, stoji u saopštenju Societe Generale banke Montenegro.

Zaposleni u banci organizovali su i čišćenje dvorišta i sadnju zelenila u dvorištu vrtića “Poletarac” koji je u sklopu javne predškolske ustanove “Đina Vrbica”.

Direktorka javne predškolske ustanove vrtića “Djina Vrbica”, Nataša Milić zahvalila je banci I njenim zaposlenima na organizovanoj akciji I doniranom zelenilu, ističući da:

-… Societe Generale Montenegro i njeni zaposleni već godinama daju primjer kompanije koja vodi računa o očuvanju životne sredine, njegovanju zdravih stilova života, kao i promovisanju ovih vrijednosti među najmlađima.

Zaposleni u banci su u klubu penzionera Mjesne zajednice “19.decembar” u Podgorici, organizovali I turnir u šahu sa penzionerima I tom prilikom donirali klubu šahovske table.

Za volonterske akcije zaposlenih, kao i donaciju stimulativnih soba u pet osnovnih škola u Podgorici, a u okviru kampanje “Govorimo o mogućnostima” , Societe Generale banka nagrađena je, krajem prošle godine, specijalnim priznanjem “ ISKRA” za doprinos inkluzivnom obrazovanju.

portalanalitika.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *