Kladioničari sigurni u izlazak Grčke iz eurozone

Dodajte komentar

Britanski kladioničari prekinuli su klađenje o izlasku Grčke iz evrozone, ne želeći da preuzmu rizik za mogućnost koja se čini sve verovatnija.

Opravdavajući se “nastavkom nesigurnosti u pogledu Grčke”, kuća Landbrokes rekla je u kratkom saopštenju da je “prekinula klađenje o svim pitanjima u vezi s povlačenjem” te zemlje iz evrozone.

U času kad je u četvrtak ujutro prekinuto klađenje, zadnji koeficijent na izlazak Grčke iz evrozone bio je 1,3.

To znači da igrač koji uloži 10 funta dobija, ako pogodi, trećinu te svote plus ulog. Landbrokes dakle nije zainteresovan  za primanje novih uloga jer smatra da je događaj gotovo siguran.

Ta kladioničarska kuća napominje da će isplatiti oklade primljene do prekida klađenja.

Konkurentska kuća William Hill donela je sličnu odluku, prekinuvši klađenje u vezi s prvom zemljom koja će izaći iz evrozone. S koeficijentom 1,4 Grčka je daleko najveći favorit među igračima, saopštila je ta kuća.

William Hill je odlučio da se “povuče” iz ovakvog klađenja “sve dok se stanje malo ne smiri”, rekao je njegov portparol u saopštenju.

Ta kuća više ne prima oklade ni na pitanje “hoće li evro postojati 31. decembra 2015?”. Zadnji koeficijent na odgovor “da” bio je 1,5.

kamatica.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *