Crnogorska turistička ponuda uspješno predstavljena na teniskom turniru “Serbia Open” u Beogradu

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore – predstavništvo u Beogradu, u saradnji sa turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Kotora i Herceg Novog predstavila je turističku ponudu Crne Gore tokom ATP turnira “Serbia Open” koji je u periodu od 28. aprila do 6. maja održan u Beogradu.

U izložbenom prostoru, smještenom u centralnom dijelu teniskog kompleksa između terena u kojem su se između ostalih, predstavili “Mercedes”, “MTV”, hotel “Continental”- budući “Crown Plaza” i mnoge druge kompanije, Crna Gora je jedina turistička destinacija koja je prezentovala ponudu tokom trajanja ATP turnira.

Posjetioci i učesnici turnira su svih devet dana intenzivno posjećivali štand i dobili informacije o predsezonskim i sezonskim aranžanima crnogorskih hotelijera i agencija, ponudi primorskog i planinskog dijela Crne Gore, pješačenju i biciklizmu, o nacionalnim parkovima, kulturno-istorijskim sadržajima, dešavanjima u Crnoj Gori, kao i o visokokvalitetnoj ponudi koju ima “Porto Montenegro”, “Aman Sveti Stefan”, malim boutique hotelima i o nizu drugih atraktivnih sadržaja.

Takođe je predstavljena ponuda Crne Gore kao MICE destinacije, što je posebno zanimalo aktuelne i potencijalne privredne partnere iz Srbije.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore posjetioci su degustirali vino kompanije Plantaže.

Direktor Predstavništava NTO Crne Gore u Srbiji, Jelena Paović je imala niz susreta i razgovora sa predstavnicima medija, partnerima u turističkom biznisu i organizatorima i učesnicima turnira.

Imajući u vidu dosadašnje izraženo interesovanje i intenzivniju kampanju koja je u toku na tržištu Srbije, možemo očekivati rast broja turista i što je važnije produženje sezone i veći prihod sa ovog tržišta.

izvor: Bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *