Sava Montenegro 2011. godinu završilo sa profitom

Dodajte komentar

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100% vlasništvu Pozavarovalnice Sava Re, 2011. godinu završilo je sa profitom od 107.000 eura.

Društvo sa skoro 150 zaposlenih ostvarilo je u prošloj godini 10,34 miliona eura premije i riješilo preko 3.250 šteta u iznosu preko 4 miliona eura. Prihodi od premije porasli su za 7%, što je iznad prosječnog rasta osiguranja na crnogorskom tržištu. Svoje poslovanje organizovalo je u 13 poslovnih jedinica u Crnoj Gori, gdje klijentima pruža uslugu od ponude širokog izbora proizvoda do mogućnosti prijave štete, a u fazi otvaranja su  poslovnice u Danilovgradu, Tivtu, Podgorici i na Cetinju“,navodi se u saopštenju.

Dobri trendovi nastavljaju se i poslije prvog kvartala ove godine.

„Društvo nastoji da zadrži trend pozitivnog poslovanja, da održi stabilnu poziciju na domaćem tržištu osiguranja, da proširi prodajnu mrežu, da kroz ulaganje u nove proizvode osiguranja prema potrebama tržišta, kroz stvaranje kvalitetnog i zadovoljnog kadra, razmjenu iskustava na nivou Grupacije, pridobije još zadovoljnih korisnika  usluga, koji će imati  veliko povjerenje u Društvo“,saopšteno je iz ove osiguravajuće kuće.

Sava Montenegro AD pruža usluge neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu duže od decenije, sa tržišnim učešćem od 19%.

izvor: bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *