Turistička ponuda Crne Gore biće predstavljena u Rusiji i Ukrajini

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, strateškim partnerima i turističkom privredom nastavlja sa promotivnim aktivnostima putem sajamskih nastupa na emitivnim tržištima Rusije i Ukrajine.

U periodu od 21. do 24. marta o.g. u Moskvi će biti održan vodeći i najveći turistički sajam za rusko tržište “MITT 2012“, koji će prema procjenama organizatora okupiti preko 3000 izlagača iz više od 180 destinacija svijeta. Očekuje se približno 100.000 posjetilaca i profesionalaca iz oblasti turizma, od čega preko 80% turističkih agenata iz Rusije i država sa prostora bivšeg Sovjetskog Saveza.

Na sajmu u Moskvi će u okviru objedinjenog nastupa na štandu NTO CG učestvovati i: „Montenegro Airlines“, „R Tours“, HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotels Group“, „Beppler i Jacobson“, HIT Montenegro–hotel „Maestral“, hotel „Queen of Montenegro“, „Princess“-Bar i „Monte Casa“-Petrovac, turističke agencije „Talas–M“, „Brezna Tours“, „Neva Travel Montenegro“, kao i lokalne turističke organizacije Herceg Novog, Budve i Bara.

Takođe, od 28. do 30. marta o.g. Nacionalna turistička organizacija će predstaviti integralnu turističku ponudu Crne Gore i na sajmu „UITT 2012” koji se održava u Kijevu. Ova sajamska manifestacija okupiće preko 800 izlagača iz više od 60 destinacija svijeta i preko 45.000 posjetilaca. Tržištu Ukrajine će se ovom prilikom u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije pedstaviti: „R Tours“, HTP „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotels Group“, „Beppler & Jacobson“, „Queen Of Montenegro“, kao i lokalne turističke organizacije Bara i Budve.

izvor: bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *