USSCG: KAP još jedan razlog za protest

Dodajte komentar

Nova dešavanja u vezi sa Kombinatom aluminijuma potvrđuju opravdanost protesta zbog loše ekonomske politike Vlade, saopšteno je iz Unije slobodnih sindikata (USSCG).

“Najnovija odluka Vlade da se, na teret poreskih obveznika, zaduži novih 22 miliona eura da bi vraćala dugove stranih investitora u Kombinatu aluminijuma Podgorica , kao i prijetnja da u svakom trenutku može doći do realizacije garancija u visini od 132 miliona eura, najbolje govori da nemaju sluha za svoje građane dok na drugoj strani ima za one koji se ugrađuju u naše račune”, saopštili su iz USSCG.

Oni su još jednom pozvali Vladu da ispuni zahtjeve oko deset hiljada građana koji su saopšteni na protestu održanom u subotu, kao i da konkretnim akcijama pokaže da će u narednom periodu voditi ekonomsku politiku u korist građana, a ne domaćih i stranih tajkuna.

“Ukoliko Vlada ne ispuni postavljene zahtjeve, pozivamo građane da se odazovu i još masovnije podrže novi protesni skup koji će se, izvjesno je, u tom slučaju realizovati”, zaključili su iz USSCG
izvor: Bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *