Foreks trgovanje putem interneta dostupno i u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Alpari fajnenšel servisiz jedan od vodećih svetskih foreks brokera saopštio je da će njegove regulisane i nagrađivane usluge za foreks trgovanje putem interneta biti  dostupne i u Crnoj Gori.

„Odluka da se u Crnoj Gori ponude usluge trgovanja putem interneta je strateški potez Alpari FS-a kako bi se podržala strategija rasta u Evropi i ojačala pozicija vodećeg posrednika finansijskih usluga putem interneta. Alpari FS će obrazovati i pomagati klijente u Crnoj Gori željne da uspeju na ovom veoma unosnom tržištu.Klijenti Alpari FS-a će moći besplatno da pristupe alatima neophodnim za trgovanje na finansijskim tržištima“saopšteno je iz ove kompanije.

Alpari FS nudi nudi klijentima mogućnost trgovanja na foreksu, robnim fjučersima CFDs, akcijama i dragocenim metalima uz pomoć najsavremenijih trgovinskih platformi, uključujući MetaTrejder4 (MetaTrader 4).

Osim toga Alpari FS omogućava klijentima besplatan pristup ekonomskim izveštajima, najnovijim vestima i poslednjim analizama tima finansijskih specijalista.
izvor: Bankar

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *