Montenegro airlines pripremio posebne aranžmane za Beč i Rim

Dodajte komentar

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro airlines pripremio je posebne aranžmane za Beč i Rim.  “Za 349 eura svaki putnik, koji želi da posjetu Beč u vrijeme tradicionalnih predbožićnih sajmova dobiće povratnu avionsku kartu sa plaćenim taksama, prevoz od aerodroma do hotela i nazad, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvjezdice u centru Beča”, saopšteno je iz MA.

Polazak iz Podgorice za Beč je 9. a povratak 12. decembra. Rok za prijavljivanje je 25. novembar.

Osim središnjeg adventskog sajma u centru grada ispred Gradske vijećnice “Adventske čarolije u Beču”, koji ove godine slavi 30 godina postojanja, po cijelom gradu je raspoređeno više sajmova koji okupljaju mnogobrojne posjetioce.

“Tako možete uživati u božićnoj čaroliji na sajmu kod dvorca Schönbrunn, sajmu kod dvorca Belvedere, na Trgu Marije Terezije, a avanturisti mogu posjetiti zimski sajam u Prateru”, poručuju u MA.

Takođe, tokom novembra i decembra pripremljena je posebna ponuda vikend aranžmana za Rim po cijeni od 299 eura koja uključuje avio-prevoz sa svim taksama, transfer od aerodroma do hotela i nazad i dva noćenja sa doručkom u hotelu Nord sa tri zvjezdice.

Aranžmani se mogu rezervisati e-mailom [email protected], a kompletni programi putovanja mogu se naći na zvaničnom sajtu crnogorske avio-kompanije.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *