Velika Premium nagradna igra Hipotekarne banke i kompanije Mastercard „Poziv na kafu – poziv za nagradu”

  • Osvojite automobil Opel Mokka i druge vrijedne nagrade

Svi korisnici Mastercard Premium kartice Hipotekarne banke imaju priliku da od 15. septembra do 15. oktobra učestvuju u velikoj Premium nagradnoj igri pod nazivom „Poziv na kafu – poziv za nagradu”.

Ove jeseni, korišćenjem Mastercard Premium kartice Hipotekarne banke možete osvojiti automobil Opel Mokka, krstarenje Mediteranom za dvije osobe i mnoge druge vrijedne nagrade.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi korisnici Mastercard Premium kartica Hipotekarne banke (fizička lica) koji obave plaćanje u minimalnom iznosu od 20,00 eura na POS terminalima u Crnoj Gori i inostranstvu, kao i na internetu, u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2024. godine.

Za svaku transakciju ili plaćanje, ime učesnika se po jednom pojavljuje u bazi podataka, iz koje će softver nasumično izvući dobitnika.

„Popularna Mastercard Premium kartica osvojila je naše klijente brojnim povoljnostima, koje su im uvijek na raspolaganju. Velika Premium nagradna igra je dodatni način da im se zahvalimo na ukazanom povjerenju, kao i da vrijednim nagradama obradujemo one najsrećnije među njima”, izjavila je Jelena Stojanović, direktorka Službe za upravljanje benefit programima Hipotekarne banke.

Pored glavne nagrade, automobila Opel Mokka, učesnicima su na raspolaganju i ostale atraktivne nagrade:

– Krstarenje Mediteranom za dvije osobe;

– Skuter Voge SR1;

– Električno biciklo MS Energy;

– Dva bicikla Lombardo;

– Dva električna trotineta Smiles X8;

– Tri Tenero poklon-vaučera u vrijednosti od po 200 €;

– Pet Sport Vision poklon-vaučera u vrijednosti od po 200 €;

– Pet Bar Kod poklon-vaučera u vrijednosti od po 100 €;

– Pet Fashion&Friends poklon-vaučera u vrijednosti od po 200 €;

– Deset Donator poklon-vaučera u vrijednosti od po 100 € (koji se mogu iskoristiti u Kids Land radnjama).

Izvlačenje dobitnika nagrada obaviće se 16. oktobra 2024. godine, u emisiji „Exclusive”, koja će biti emitovana 17. oktobra 2024. godine na televiziji Prva.

Spisak dobitnika biće objavljen na web-stranici Hipotekarne banke, www.hipotekarnabanka.com i u dnevnim novinama Pobjeda, 17. 10. 2024. godine.

Za više informacija o pravilima i uslovima učešća, posjetite web-stranicu www.hipotekarnabanka.com.

Slični Članci