Odlična atmosfera na Warm Up Telekom Electronic Beats partiju

Glavni događaj 7. septembra u Podgorici – nastupaju Henrik Schwarz i Tijana T

Fanovi elektronske muzike u Podgorici će 7. septemba uživati u nastupu svjetski poznatih DJ imena – Henrika Schwarza i Tijane T, u okviru kultnog, internacionalnog muzičkog programa Telekom Electronic Beats. Taj, višestruko nagrađivani globalni program, tokom prethodne dvije decenije, postao je centralna platforma klabing i tehno kulture, brend sa ozbiljnom reputacijom u kontekstu elektronske muzike, sinonim za vrhunsku produkciju, ali i kreativne i informativne sadržaje na Elecrtronic Beats digitalnim kanalima.

Ovo je jedna od poruka sa Warm Up partija u Ribnici, na kojem su back-to-back nastupili odlični DJ lokalni izvođači – DJ Cule i DJ Sen Oliver, DJ Buba i DJ Lerr. Fantastična atmosfera u Ribnici je uvod u glavni događaj, najavljen za 7. septembar na uglu Njegoševe i Bokeške.

Izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, Stjepan Udovičić istakao je da je u osnovi ljetnje kamanje Telekoma – Ljeto za pamćenje, čije je veliko finale Electronic Beats muzički događaj u Podgorici, povezivanje kroz muziku, zabavu i kvalitetne kulturne sadržaje.

“U osnovi je povezivanje sa mladima i to na način koji bi se mogao opisati kao – empowering next generation culture. Electronic Beats je izuzetno kvalitetna i ozbiljna brend inicijativa, zato očekujem veliko interesovanje za glavni događaj 7. septembra, kako bi direktno, svi koji dođu iskusili Electronic Beats vrijednosni sistem”, kazao je Udovičić.

Crna Gora i Podgorica, sudeći po atmosferi na Warm Up-u, imaju DJing scenu sa ozbiljnim potencijalom, ocijenio je Udovičić, ali i mladu publiku prilično zainteresovanu za elektronski zvuk.

“Svi koji se odluče da veče 7. septembra provedu na uglu Njegoševe i Bokeške, mogu očekivati odlične nastupe Telekom Electronic Beats Headliner-a, Henrik Schwarza i Tijane T. Schwarz je svjetski poznat DJ i producent, karakterističan po svom eklektičnom pristupu kompoziciji i dizajnu zvuka. Kao producent i izvođač, uspješno održava balans između elektronske muzike, deep house i tehno zvuka, klasične muzike i džeza, kombinujući energične, dinamične DJ setove na velikim tehno događajima i koncertnim salama”, kazala je PR menadžerka Crnogorskog Telekoma Ana Dedović.

Nakon Schwarz-a, nastupa Tijana T – kultno ime muzičke scene Srbije duže od 20 godina, a danas kao full time DJ, Tijana T postepeno osvaja globalnu scenu. Njeno majstorstvo acid-dominantnog tehno stila sa elementima house-a, electro-a, breakbeat-a i trance-a privlači pažnju širom svijeta.

Termin od 18 do 21 h, rezervisan je za lokalnu DJing scenu, sa fokusom na ženske izvođače, nastupiće – DJ 1996 i Duo Bizarr.

Ekspertkinja za marketing i komunikacije u Crnogorskom Telekomu, Marija Jovović istakla je da Telekom Electronic Beats u Podgorici ima, važnu poziciju u sjećanjima generacija koje su posjećivale žurke u periodu od 2012. do 2015. godine.

“Prvi događaj je organizovan u Crnogorskom narodnom pozorištu, sa posebno zapaženim nastupom THE BRANDT BRAUER. Sljedeća godina je za pamćenje – i naša generacija se dobro sjeća 2013. i Stadiona malih sportova, kiše koja nije mogla da pokvari atmosferu – te godine je u fokusu bio Disclousure. Na YT kanalu Electronic Beats TV zainteresovani mogu pronaći video sa ovog nastupa – što preporučujem svima pred 7. septembar. Nakon toga Lineup sa dugo iščekivanim nastupima svjetski poznatih imena Jessie Ware i Moderat. Naredna godina je takođe bila zanimljiva, dva dana odličnih događaja na različitim lokacijama. Nakon toga pauza od devet godina. Zato je Telekom Electronic Beats u Podgorici ne samo velika vijest za mlađe generacije, već i za sve nas koji pamtimo nastupe od prije deceniju”, kazala je Jovović.

Electronic Betas party, 7. septembra je finalni dio kampanje Ljeto za pamćenje, koja je lansirana u junu, orijentisana na mlade, u okviru koje se putem Magenta Moments programa, pristupalo nagradnim igrama za ulaznice za prestižne festivale i koncerte.

 

Podijeli ovaj članak