Warm Up Telekom Electronic Beats party sjutra u Podgorici – od 18h u CKZ Ribnica!

Besplatan ulaz, nagradna igra i provod za pamćenje!

Vjerovatno ste čuli da se Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze, vraća u Podgoricu! Na uglu Njegoševe i Bokeške, 7. septembra sprema se žurka ljeta – headliners:

HENRIK SCHWARZ

Tijana T

Crnogorski Telekom, sedmicu pred glavni događaj, 30. avgusta od 18 sati, organizuje i Warm Up u CKZ Ribnica – nastupaju prestižna lokalna imena u formi koja garantuje odličan provod!

DJ Cule i DJ Sen Oliver

DJ Buba i DJ Lerr

Dva back-to-back electronic performansa, kompatibilni stilovi i fantastična DJ ekipa, koja je nastupala sa globalno poznatim imenima, među kojima su: Ãme, Oliver Huntemann, Jeremy Olander, Henry Saiz, Lehar, Sasha, Rodriguez Jr, Lehar, Chaim, Sasha, Nick Warren, Eelke Kleijn, Raxon, Armonica, Sobek, Hyenah, Rafael Cerato, Hernan Cattaneo, Umek, Guy Gerber, Dixon, Silicone Soul …

Insertovati:

Želimo da podržimo elektronsku scenu, lokalne DJ izvođače i klabing kulturu u Crnoj Gori. Obraćamo se mladima, koji se možda ne sjećaju Electronic Beats žurki u Podgorici, ali i svima koji pamte Electronic Beats, jer vjerujemo da Podgorica ima potencijal i ekipu koja uživa u elektronskom zvuku, konceptu i atmosferi. Telekom Electronic Beats u Podgorici je finale kampanje – Ljeto za pamćenje, koja je lansirana u junu i orijentisana na mlade, sa odličnom ponudom besplatnih ulaznica, ne samo za događaje u Crnoj Gori, već i širom Evrope. Upravo je u tome ključno nastojanje – da vrhunska kulturna i muzička iskustva učinimo dostupnijim našim mladim, digitalnim ‘super korisnicima’, da stvore nevjerovatne uspomene koje će trajati “, kazali su iz Telekoma.

Ulaz je besplatan, a na žurci u petak – 30. avgusta, biće organizovana i nagradna igra. Svi koji se u petak odluče za Warm Up Telekom Electronic Beats i Ribnicu, na ulazu dobijaju kupon i kvalifikuju se za izvlačenje vrijednih nagrada:

  • T Phone 2;
  • Slušalice;
  • Electronic Beats majice rađene u kolaboraciji sa berlinskim brendom Superconscious – statement modne linije “Higher State”, u kojima ćete uživati ako ste ljubitelj savremenog streetwear stylinga.

***

Important reminder: Telekom Electronic Beats, 7. septembra u Podgorici!

Na uglu Njegoševe i Bokeške, sprema se najbolja žurka ljeta! Odličan Lineup, vrhunska produkcija i Telekom Electronic Beats Headliner: svjetski poznato ime elektronske muzike – HENRIK SCHWARZ!

Poznat je po svom eklektičnom pristupu kompoziciji i dizajnu zvuka. Kao producent i izvođač, uspješno održava balans između elektronske muzike, deep house i tehno zvuka, klasične muzike i džeza, kombinujući energične, dinamične DJ setove na velikim tehno događajima i koncertnim salama.

Biće to nezaboravna septembarska noć u Podgorici – preporučujemo da poslušate:

Henrik Schwarz live at Cathédrale de Chartres in France for Cercle

Henrik Schwarz (Live) | @beatport Live x Sonus Festival

Nakon Schwarz-a, in the spotlight – Tijana T! Kultno ime muzičke scene Srbije duže od 20 godina, a danas kao full time DJ, Tijana T postepeno osvaja globalnu scenu. Njeno majstorstvo acid-dominantnog tehno stila sa elementima house-a, electro-a, breakbeat-a i trance-a privlači pažnju širom svijeta.                       

Termin od 18 do 21h, rezervisan je za lokalnu DJing scenu, sa fokusom na ženske izvođače, nastupiće – DJ 1996 i Duo Bizarr.

Besplatan ulaz i provod za pamćenje.

Come early – stay late!

Podijeli ovaj članak