Danas u Srbiji predstavljaju akciju “Najbolja cijena”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će danas biti prestavljena akcija sa trgovinskim lancima i 81 proizvod koji će od 1. septembra do 31. oktobra imati cijene niže od akcijskih.

U toj kropi je 81 i u njemu su prehrambeni proizvodi, do jabuka, sapuna, praška i slično…

“Postavili smo određene ciljeve. Da bi poslodavci prihvatili, morate da olakšate njima. Morate i da razumijete da je želja radnika uvijek da budu primanja veća,” rekao je predsjednik Srbije o podizanju minimalca.

Vučić je govoreći o akciji “Najbolja cijena” otkrio da će 81 proizvod biti na sniženju.

“Mi smo napravili čitavu korpu. Vidjećete sjutra kako to izgleda. 81 proizvod će biti na toj listi. Sve što pomislite, od voća, jabuka koje su bile skupe, idemo na veoma niske cijene… Juhor pašteta koja košta 54,9 dinara, najniže je oišla na akcijama na 40 dinara, će ići na 37 dinara. Dakle od čajnih kobasica, šampona, praška za veš, jogurta, voća, povrća, sve što je ljudima potrebno. Široka paleta proizvoda. Ta akcija će trajati od 1. septembra do 31. oktobra. Da posebno ljudima u tim teškim mesecima, uvijek su najteži septembar, januar, februar, sa najvišim troškovima. Ovim podižemo i stopu odgovornosti kod trgovaca, ali i jasno pokazujemo koliko nam je stalo da oni siromašniji mogu sa lakoćom da prebrode ovaj težak period, ako ne sa lakoćom ono svakako da mogu da priušte dostojanstven život. Veoma sam zadovoljan kako je to ispalo, zadovoljan sam paletom proizvoda, od sapuna, šampona, praška za već do svih vrsta namirnica, voća, povrća, mesa, mesnih i mlečnih prerađevina”, rekao je Vučić, a prenosi Blic.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak